• Посилання скопійовано

Хто з платників буде належати до великих у 2019 році? ДФСУ затвердила Реєстр

ДФСУ затвердила Реєстр великих платників податків на 2019 рік. Він налічує 1500 підприємств, що на 136 більше, ніж у 2018 році

Хто з платників буде належати до великих у 2019 році? ДФСУ затвердила Реєстр

ДФСУ наказом від 26.09.2018 р. №617 затвердила Реєстр великих платників податків на 2019 рік. Про це повідомили в Офісі великих платників податків.

Переглянути його можна тут>>

Реєстр налічує 1500 великих платників податків (ВПП). А це на 136 або на 10% більше порівняно з попереднім роком.

Нагадуємо, що до переліку великих платників включаються платники, у яких обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищив 50 мільйонів євро або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до Державного бюджету України за такий самий період, перевищила 1 млн євро (з них податкових платежів не менше 500 тисяч євро).

***

Читайте також: ДФС про зміни в обслуговуванні великих платників податків з 01.01.2018 року

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»