• Посилання скопійовано

Сплатили податок за старими реквізитами: які наслідки?

У разі сплати податків та зборів після завершення перехідного періоду (тобто з 17 жовтня 2018 року) на старий рахунок, кошти будуть повернені платникам як нез’ясовані надходження

Сплатили податок за старими реквізитами: які наслідки?

ДФС у Хмельницькій області з метою забезпечення своєчасного зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів, у зв'язку із впровадженням централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, звертає увагу платників на безпомилкову сплату податків та зборів.

З 11 вересня 2018 року зарахування податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів (крім ЄСВ), здійснюється лише на рахунки, відкриті на балансі Державної казначейської служби України (банк отримувача – Казначейство України (ЕАП), МФО 899998) на ім'я управлінь Державної казначейської служби України у районах та містах Хмельницької області, які були введені в дію з 02 липня 2018 року.

У разі сплати податків та зборів по завершенню перехідного періоду, тобто з 17 жовтня 2018 року на старий рахунок, кошти будуть повернені платникам як нез’ясовані надходження.

З огляду на зазначене, просимо  платників податків, зборів та платежів до державного і місцевих бюджетів, при сплаті звернути увагу на актуальність реквізитів рахунків, які відкриті на балансі Державної казначейської служби України (МФО 899998).

Від редакції: Тож з 17 жовтня зарахування на нові рахунки податків, сплачених за старими реквізитами, не відбувається, а кошти будуть повертатися на рахунки платників податків. У такому разі слід буде сплачувати податок повторно вже на новий рахунок.

***

Читайте також: З 11 вересня податки будуть зараховуватися тільки за новими рахунками. Рахунки для сплати ЄСВ не змінюються

Джерело: ДФС в Хмельницькій обл.

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»