• Посилання скопійовано

З 11 вересня діють тільки нові рахунки для сплати податків — нагадування від ДФС

ДФС нагадала, що з 11 вересня 2018 року діють виключно нові бюджетні рахунки

З 11 вересня діють тільки нові рахунки для сплати податків — нагадування від ДФС

ДФС у Миколаївській області звертає увагу, що 10 вересня завершився граничний термін перехідного періоду, протягом якого старі рахунки залишалися активними.

Таким чином, починаючи з 11.09.2018 р. кошти, які сплачуються платниками податків на рахунки зі старими реквізитами, не зараховуються до бюджетів, а повертаються платникам, як нез’ясовані надходження.

Податківці нагадують, що з 02.07.2018 р.  змінилися реквізити бюджетних рахунків для сплати податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998).

Інформація про реквізити нових бюджетних рахунків розміщено на суб-сайті територіальних органів ДФС у Миколаївській області у розділі «Бюджетні рахунки» за посиланням>> 

***

Читайте також: З 11 вересня податки будуть зараховуватися тільки за новими рахунками. Рахунки для сплати ЄСВ не змінюються

Джерело: ДФС у Миколаївській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»