• Посилання скопійовано

З 7 грудня ДФС інформує про податковий борг за новою формою

7 грудня 2018 року набрав чинності Наказ Мінфіну, яким внесено зміни до форми інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг

З 7 грудня ДФС інформує про податковий борг за новою формою

ДФС у Дніпропетровській області повідомляє, що 07.12.2018 р. набрав чинності наказ Мінфіну від 24.10.2018 р. №848 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 13 лютого 2015 року №67»

Ним внесено зміни до форми інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, затвердженої наказом Мінфіну №67.

Крім того, Наказом №848 внесено зміни до Порядку формування і оприлюднення інформації щодо сплати податків суб’єктами природних монополій та суб’єктами господарювання, які є платниками рентної плати за користування надрами, та інформації щодо суб’єктів господарювання, які мають податковий борг, затвердженого наказом Мінфіну № 67, доповнивши п. 4 новим абзацом такого змісту: «коду за ЄДРПОУ».

Зміни внесені Наказом №848 відповідно до п. 35.4 ПКУ.

Наказ №848 опубліковано у бюлетені «Офіційний вісник України» від 07.12.2018 р. №94.

Джерело: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»