• Посилання скопійовано

З 3 січня 2019 року в деяких областях діють нові рахунки для сплати місцевих податків. (Поки що 14 областей, новина оновлюється!)

3 січня 2019 року буде введено в дію рахунки для зарахування доходів до бюджетів створених об’єднаних територіальних громад 14 областей

З 3 січня 2019 року в деяких областях діють нові рахунки для сплати місцевих податків. (Поки що 14 областей, новина оновлюється!)

За результатами місцевих виборів, що відбулися у 2018 році, набули повноважень місцеві ради об’єднаних територіальних громад у деяких областях. У зв’язку з цим в органах Держказначейства з 03.01.2019 року відкриті рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад в частині податків і зборів, що зараховуються до місцевих бюджетів.

Про це вже повідомили:

Чи торкнеться оновлення рахунків в 2019 році всіх областей, поки не відомо. Проте у разі появи нових рахунків за іншими областями, ми будемо доповнювати інформацію у цій новині.

Також звертаємо увагу, що з 3 січня запрацювали нові рахунки для сплати податків та зборів у держбюджет. 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»