• Посилання скопійовано

Порядок ведення реєстру заяв про відстрочення грошових зобов’язань чи боргу підкоригують

Оприлюднено проект змін до Порядку ведення реєстру заяв про розстрочення, відстрочення грошових зобов’язань чи податкового боргу. Проте зміни суто косметичні: ДФСУ змінюють на ДПСУ

Порядок ведення реєстру заяв про відстрочення грошових зобов’язань чи боргу підкоригують

28 грудня 2019 року ДПСУ оприлюднила проект наказу Мінфіну «Про внесення змін до Порядку ведення реєстру заяв про розстрочення, відстрочення грошових зобов’язань чи податкового боргу» (завантажити).

Зміни вносяться з метою приведення Порядку у відповідність із законодавством та пов’язане із започаткуванням функціонування Державної податкової служби України та переходом до неї повноважень і функцій за податковим напрямом від ДФСУ.

Так, у п. 6 Порядку:

  • слова «веб-порталі Державної фіскальної служби України» замінять словами «вебпорталі Державної податкової служба України»;
  • слова «Державна фіскальна служба України» замінять словами «Державна податкова служба України».

Очікується, що цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Зауваження та пропозиції можна надавати протягом 20 робочих днів з дня оприлюднення проекту за адресами:

  • Державна податкова служба України, Львівська пл., 8, м. Київ, 04053, e‑mail: n.yurkovska@tax.gov.ua,
  • Державна регуляторна служба України, вул. Арсенальна, буд. 9/11, м. Київ, 01011, е-mail: inform@dkrp.gov.ua.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»