• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ схвалив до другого читання податкову реформу

Розгляд у ВРУ законопроектів №1210 та №1209-1 у другому читанні запланований вже у цей четвер, 16 січня

Комітет ВРУ схвалив до другого читання податкову реформу

13 січня 2020 року у Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики було проведено чергове засідання. На ньому, серед іншого, розглянуто законопроекти:

  • №1210 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві";
  • №1209-1 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві".

За інформацією від О. Германової, законопроект №1210 був схвалений Комітетом до другого читання.

 

Увага! Згідно з розкладом засідань ВРУ, розгляд законопроектів №1210 та №1209-1 у другому читанні запланований вже у цей четвер, 16 січня. Стежимо за цим і про їх прийняття (чи неприйняття) повідомимо в окремій новині.

 

А поки що детальніше про суть податкової реформи за цими проектами ви можете прочитати у таких новинах:

Аналітики «Дебету-Кредиту»:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»