• Посилання скопійовано

УВАГА! Рада розблокувала підписання податкової реформи–2020

Нардепи відмовилися скасовувати рішення про прийняття податкового законопроекту №1210. Тепер його може підписати голова ВРУ, а за ним і Президент

УВАГА! Рада розблокувала підписання податкової реформи–2020

Нагадаємо, що 16 січня Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект №1210, чим дала старт черговій податковій реформі в Україні. Про це ми писали тут. (А ще три десятки новин на цю тему читайте за посиланням).

Проте 17 січня Н. Южаніна, О. Гончаренко та С. Федина зареєстрували у ВРУ проект Постанови №1210-П. Ним пропонувалося скасувати рішення ВРУ про прийняття в другому читанні та в цілому законопроекту №1210. Причина -  порушення встановленої Регламентом ВРУ процедури розгляду законопроектів у другому читанні. Більше подробиць тут.

І от у четвер, 6 лютого, на черговому засіданні нардепи розглянули цей проект постанови Постанови і відхилили його («за» проголосували лише 84 нардепи). Тож тепер спікер ВРУ Дмитро Разумков може схвалити законопроект №1210  і передати його на підпис Президенту Володимиру Зеленському.

Звертаємо увагу, що остаточного тексту Закону ще немає. Про його підписання та офіційну публікацію повідомимо додатково та в окремій аналітиці проаналізуємо, якщо щось змінилося.

 

UPD_11.02.2020

11 лютого, законопроект № 1210 відправлено на підпис Президенту. Про це йдеться у карточці законопроекту на сайті ВРУ. 

Наразі про зміни, які були передбачені законопроектом, можете прочитати у наших аналітичних статтях:

Ще більше новин про податкову реформу- 2020 дивіться за посиланням.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»