• Посилання скопійовано

17 квітня - останній день для сплати авансу з ПДФО та єдиного податку

ДПС наполягає на вчасній сплаті авансу з ПДФО та єдиного податку

17 квітня - останній день для сплати авансу з ПДФО та єдиного податку

ДПС нагадує, що 17.04.2020 року - останній день сплати:

  • авансових платежів з ПДФО за I квартал 2020 року фізичними особами – підприємцями, крім осіб, які обрали спрощену систему оподаткування (пп. 177.5.1 ПКУ);
  • авансового внеску з єдиного податку на квітень 2020 року платниками єдиного податку першої та другої груп (пп. 295.1 ПКУ).

Податківці нагадують!

Дізнатися про реквізити рахунків для сплати податків в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України можна:

1) на офіційному веб-порталі ДПС у рубриках:

2) у приватній частині Електронного кабінету в меню «Стан розрахунків з бюджетом» платник податків має доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату, МФО банку.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

 

Від редакції: У нагадуванні ДПС ані слова не йдеться про відсутність штрафів за несвоєчасну сплату єдиного податку та ПДФО за час карантину. Але Законом №533 таке правило було введено. 

***

Читайте також: 21 квітня – останній день сплати підприємцями ЄСВ за І квартал 2020 року

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»