• Посилання скопійовано

ДПСУ затвердила нові довідники податкових пільг

5 жовтня податківці оприлюднили нові довідники податкових пільг – №100/1 та №100/2 (станом на 01.10.2020 р.)

ДПСУ затвердила нові довідники податкових пільг

5 жовтня 2020 року ДПСУ на офіційному веб-порталі опублікувала нові Довідник податкових пільг №100/1 що є втратами доходів бюджету, та Довідник інших податкових пільг №100/2 станом на 01.10.2020 року.

У довідниках надано перелік пільг із податку на прибуток, плати за землю, ПДВ, акцизного податку, податку на нерухоме майно, місцевих податків та зборів, державного мита, а також початок та кінець дії пільг.

Нагадаємо, що до 10 лютого включно потрібно було востаннє подати Звіт про податкові пільги за 2019 рік. Тепер облік сум податкових пільг, отриманих суб’єктами господарювання, здійснюватиметься контролюючими органами на підставі інформації, наявної в поданих такими суб’єктами господарювання податкових деклараціях.

Як тепер суб’єкт господарювання має звітувати про пільги з ПДВ – читайте тут.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»