• Посилання скопійовано

УВАГА! Нарешті з’явилися нові рахунки для сплати податків у м. Києві

30 грудня на сайті ДПС м. Києва у рубриці «Бюджетні рахунки» нарешті було розміщено нові рахунки для сплати податків та зборів

УВАГА! Нарешті з’явилися нові рахунки для сплати податків у м. Києві

Нагадуємо, що з 01.01.2021 запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів та зарахування коштів ЄСВ. Рахунки для областей почали з`являись ще з 21 грудня (про це ми писали тут), але Києва серед них все не було.

І ось, 30 грудня на сайті ДПС м. Києва у рубриці "Бюджетні рахунки" було розміщено нові рахунки для сплати податків та зборів.

Їх можна завантажити за посиланням.

А з рахунками для ЄСВ у м. Києві можна ознайомитися ось тут.

Звертаємо увагу! Кошти, сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження. 

***

Ось усі корисні посилання щодо нових рахунків:

  • для сплати податків і зборів у м. Києві - тут;
  • для сплати податків і зборів для всіх областей - тут;
  • для сплати ЄВС у м. Києві - тут;
  • для сплати ЄСВ для всіх областей - тут.

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»