• Посилання скопійовано

Як сплачувати податки у разі створення ОТГ?

Сплачувати податки і збори потрыбно на рахунки тієї ОТГ, до якої СГ належать

Як сплачувати податки у разі створення ОТГ?

ДПС в Івано-Франківській області розповідає, що у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів, а також утворення нових районів та територіальних громад з 01.01.2021 року відкриті нові рахунки для зарахування до державного, місцевого бюджетів податків, зборів та до Пенсійного фонду єдиного внеску.

Відповідно, починаючи з нового бюджетного року суб’єктам господарювання необхідно сплачувати податки і збори на відкриті рахунки тієї ОТГ, до якої вони належать.

Інформація  щодо переліків територіальних громад, розміщена на офіційному веб-порталі Територіальних органів ДПС в Івано-Франківській області в розділі «Бюджетні рахунки».

Нагадаємо, Розпорядженням КМУ від 12.06.2020 р. №714-р визначено адміністративні центри та затверджено території територіальних громад Івано-Франківської області.

***

Читайте також: УВАГА! Запрацювали нові рахунки для сплати податків, зборів та ЄСВ

Джерело: ДПС у Івано-Франківській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»