• Посилання скопійовано

Чи можливо виправити помилку в акті проведення інвентаризації обсягів залишку пального

За результатами перевірки невідповідності обсягів пального, зазначених у акті інвентаризації, фактичним даним та/або даним бухобліку контролюючий орган здійснює коригування в ЄРАН на підставі даних акта перевірки

Чи можливо виправити помилку в акті проведення інвентаризації обсягів залишку пального

Податківці в інформаційно-довідковому ресурсі «ЗІР» (категорія 116.13) роз’яснили, що дані акта проведення інвентаризації обсягів залишку пального можуть бути перевірені контролюючим органом протягом 6-ти календарних місяців із дня його подання.

За результатами перевірки невідповідності обсягів пального, зазначених у акті інвентаризації, фактичним даним та/або даним бухгалтерського обліку підприємства контролюючий орган здійснює відповідні коригування в ЄРАН на підставі даних акта перевірки.

Водночас, якщо платник податків надіслав до контролюючого органу кілька примірників акта інвентаризації, то оригіналом вважається той, що був надісланий останнім до закінчення встановленого граничного терміну подання за умови, що його було прийнято до бази даних контролюючого органу та платнику податків надійшла про це друга квитанція.

Усі новини на тему >>>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»