• Посилання скопійовано

На час доопрацювання програмного забезпечення акцизна накладна прийматиметься за старою формою

Податківці повідомили платників акцизного податку про те, що на час доопрацювання програмного забезпечення акцизну накладну прийматимуть до реєстрації в ЄРАН та СЕАРП за старою формою

На час доопрацювання програмного забезпечення акцизна накладна прийматиметься за старою формою

На час доопрацювання програмного забезпечення для формування і подання акцизної накладної, розрахунку коригування до неї, заявки на поповнення (коригування) залишку пального, зазначені документи прийматимуться до реєстрації в ЄРАН та СЕАРП за старою формою, - йдеться в повідомленні.

Також податківці зазначили, що згодом згодом на їх офіційному сайті  для платників акцизного податку будуть розміщені оновлені форми акцизної накладної, розрахунку коригування до неї та заявки на поповнення (коригування) залишку пального.

Скільки буде тривати доопрацювання у повідомленні не говориться.

Нагадуємо, що ще 6 червня набрав чинності наказ Мінфіну від 24.04.2017 р. № 452, яким було затверджено нові форми АН та РК до них. Саме з цієї дати мала б застосовуватися нова форма акцизної накладної. 

 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»