• Посилання скопійовано

Змінено механізм розрахунку мінімальних цін на окремі види алкоголю

Уряд прийняв рішення змінити систему розрахунку мінімальних цін на окремі види алкогольних напоїв

Змінено механізм розрахунку мінімальних цін на окремі види алкоголю

Уряд постановою від 13.12.2017 р. №969  вніс зміни до додатку постанови Кабміну від 30 жовтня 2008 р. №957, якими передбачено новий механізм  розрахунку мінімальних цін на окремі види алкогольних напоїв, - про це повідомляє «Урядовий портал».

Зокрема, на сидр і перрі та зброджені напої, одержані виключно в результаті природного бродіння фруктових, ягідних та фруктово-ягідних соків, з вмістом спирту не більше 8,5% об'ємних одиниць (без додання спирту), розлиті у будь-яку тару (посуд) місткістю 1 л, установлено мінімальну роздрібну ціну у розмірі 28,47 грн.

Крім того, визначено механізм перерахування мінімальних роздрібних цін на сидр і перрі, зброджені напої у тару (посуд) іншої місткості.

Рішення прийняте на виконання Закону «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

Ця постанова набере чинності через 10 днів з дня її опублікування. Опублікована в "Урядовому кур'єрі" 16 грудня 2017 р.

***

Читайте також: Півищення мінімальних цін на окремі види алкогольних напоїв - постанову опубліковано!

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»