• Посилання скопійовано

З 4 лютого - нові рахунки для плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі (Чернівецька область)

Інформація для роздрібних торгівців Чернівецької області! З 4 лютого сплачувати за ліцензію на алкоголь та тютюн треба за новими рахунками

З 4 лютого  - нові рахунки для плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі (Чернівецька область)

ДФС у Чернівецькій області звертає увагу ліцензіатів, що з 04 лютого 2019 року запроваджуються нові розрахункові рахунки в розрізі об’єднаних територіальних громад, міських, селищних та сільських рад по платі за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами (код платежу – 22011100).

Усі оновлені реквізити рахунків по платі за ліцензії розміщено на офіційному порталі територіальні органи ДФС у Чернівецькій області у розділі «Бюджетні рахунки».

Джерело: ДФС у Чернівецькій області

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»