• Посилання скопійовано

За зберігання пального без ліцензії не штрафуватимуть до кінця 2019 року: підписано Закон!

Президент підписав Закон №2744-VIII, яким відтерміновано до 31 грудня 2019 року застосування до суб'єктів господарювання штрафів у разі зберігання пального без відповідної ліцензії

За зберігання пального без ліцензії не штрафуватимуть до кінця 2019 року: підписано Закон!

Нагадаємо, що 6 червня 2019 року Верховна Рада прийняла в цілому проект Закону №10359 "Про внесення зміни до статті 18 Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів".  Про це ми повідомляли тут.

Ним відтерміновано застосування до суб'єктів господарювання фінансової санкції у вигляді штрафу у розмірі 500 тисяч гривень у разі зберігання пального до 31 грудня 2019 року без наявності відповідної ліцензії. Відповідні зміни внесені до статті 18 Закону №481/95-ВР.

Як зазначено у карточці законопроекту, 21 червня 2019 року Закон №2744-VIII був підписаний Президентом України. 25 червня його було опубліковано в "Голосі України" №117/2019.

Закон набере чинності з 1 липня 2019 року.

***

Читайте також: Штрафування за зберігання пального без ліцензії відтерміновано! Закон опубліковано

 

 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»