• Посилання скопійовано

Увага! 23 липня в СЕА РП та СЕ проводяться регламентні роботи

23 липня у зв'язку з набранням чинності нових форм АН та РК до неї, а також заявок на поповнення залишку пального в СЕА РП, ДФС проводить регламентні роботи

Увага! 23 липня в СЕА РП та СЕ проводяться регламентні роботи

ДФСУ повідомляє, що 23.07.2019 р. будуть проводитися регламентні роботи в системі електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового, пов’язані з тим, що з дня опублікування ("Офіційний вісник України" від 23.07.2019 – 2019 рр., №55) набуває чинності наказ Мінфіну № 262.

 

Зверніть увагу!

20 липня ДФС вирішила продовжити строки для реєстрації АН в ЄРАН на розподіл пального між акцизними складами. Відповідно перші примірники можна зареєструвати до 27 липня включно а другі - до 29 липня включно. Про це ми зазначали тут>>.  Але чи буде працювати 23 липня СЕА РП та СЕ через регламентні роботи, це вже питання до ДФС.

***

Читайте також: Увага! З 23 липня діє нова акцизна накладна

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»