• Посилання скопійовано

Чи може власник пального подати заявку на його поповнення?

Заявку на поповнення залишку пального може подати виключно платник акцизного податку - розпорядник акцизного складу, на якому зберігається пальне

Чи може власник пального подати заявку на його поповнення?

ДПС у підкатегорії  114.11.04 "ЗІР" нагадує, що порядок електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового затверджений постановою КМУ №408.

Пунктом 29 Порядку визначено, зокрема, що система електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового забезпечує автоматичний облік у розрізі платників акцизного податку - розпорядників акцизних складів/акцизних складів пересувних за кожним кодом товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД, зокрема, сум сплаченого акцизного податку, за рахунок яких платники акцизного податку можуть зареєструвати заявки на поповнення обсягів залишку спирту етилового.

Враховуючи вищенаведене, заявку на поповнення (коригування) залишку пального може подати виключно платник акцизного податку - розпорядник акцизного складу, на якому зберігається пальне.

 ***

Читайте також:

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»