• Посилання скопійовано

Виявили помилку в митній декларації щодо пального та оформлено аркуш коригування: що з показниками СЕА РП та СЕ?

На підставі аркушу коригування до митної декларації показники СЕА РП та СЕ мають змінитися автоматично

Виявили помилку в митній декларації щодо пального та оформлено аркуш коригування: що з показниками СЕА РП та СЕ?

Податківці у підкатегорії 114.11.04 «ЗІР» зауважили, що при виявленні помилок в митній декларації та оформлення аркушу коригування показники щодо ввезеного на митну територію України пального, внесені до системи електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового (далі – СЕАРП та СЕ) на підставі такої митної декларації змінюються автоматично на підставі оформленого аркуша коригування.

При виникненні технічних питань щодо автоматичної зміни показників в СЕАРП та СЕ на підставі аркуша коригування до митної декларації платник може звернутися до ДПС України з наданням підтверджуючих документів.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Акцизи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Акцизи»