• Посилання скопійовано

Форму відомостей, необхідних для розрахунку транспортного податку, викладено у новій редакції

Мінфін вніс зміни до наказу Міністерства фінансів України від 16.06.2015 р. № 563 «Про затвердження форми відомостей, необхідних для розрахунку транспортного податку»

Форму відомостей, необхідних для розрахунку транспортного податку,  викладено у новій редакції

Мінфін наказом від 16.06.2017 р. № 583 вніс зміни до наказу Міністерства фінансів України від 16.06.2015 р. № 563 «Про затвердження форми відомостей, необхідних для розрахунку транспортного податку», а саме:

1) змінено заголовок наказу на «Про затвердження форми відомостей, необхідних для розрахунку та справляння транспортного податку»;

2) пункт 1 Наказу №563 після слів «для розрахунку» доповнити словами «та справляння»;

3) форму відомостей, необхідних для розрахунку транспортного податку за місцем реєстрації об’єкта оподаткування (форма Л), викладено в новій редакції (завантажити).

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»