• Посилання скопійовано

Нардепи пропонують збільшити ставки рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів на 50%

5 квітня у Верховній Раді зареєстровано проект Закону «Про внесення змін до пункту 256.3 статті 256 Податкового кодексу України (щодо фінансового забезпечення лісової галузі)»

Нардепи пропонують збільшити ставки рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів на 50%

Законопроектом №8240 пропонується збільшити на 50 %  ставки рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за заготівлю деревини основних лісових порід та деревини неосновних лісових порід з 1 травня 2018 року.

На думку законотворців, це забезпечить удосконалення системи фінансування та розвитку лісового господарства для фінансування робіт з ведення лісового і мисливського господарства, охорони і захисту лісів, створення захисних лісових насаджень та полезахисних лісових смуг, у тому числі, південно-східного регіону України.

Читайте також: Рентна плата за спецвикористання лісових ресурсів: особливості справляння у 2018 році.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»