• Посилання скопійовано

З якої площі сплачувати збір за паркування – консультує ДФСУ

Чим необхідно керуватися (договором чи планом паркувального майданчика) при розрахунку розміру площі для безоплатного паркування легкових автомобілів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю?

З  якої площі сплачувати збір за паркування – консультує ДФСУ

ДФС у Дніпропетровській області в індивідуальній консультації від 14.05.2018 р. №2108/ІПК/04-36-12-23-21 роз'яснила, що об'єктом оподаткування є земельна ділянка, яка згідно з рішенням міської ради спеціально відведена для забезпечення паркування транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування, за винятком площі земельної ділянки, згідно з договором, яка відведена для безоплатного паркування транспортних засобів, передбачених статтею 30 Закону  "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні" (пп. 268-1.2.1 ПКУ).

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»