• Посилання скопійовано

Для оподаткування нежитлового приміщення слід отримати експертний висновок, - ДФС

Для нерухомості з назвою «Об’єкт нерухомого майна: нежитлове приміщення» слід отримати експертний висновок щодо приналежності інвентарно описаних об’єктів нерухомості до певного класу будівель

Для оподаткування нежитлового приміщення слід отримати експертний висновок, - ДФС

«Вісник. Офіційно про податки»

На питання, що має враховувати при сплаті податку на нерухомість, відповідала ДФС в ІПК від 18.03.2019 р. № 1082/6/99-99-12-02-03-15/ІПК.

Фактичне головне призначення кожного конкретного об’єкта нерухомості обчислюється за Методикою ідентифікації за головною класифікаційною ознакою будівель багатофункціонального призначення, визначеною Державним класифікатором будівель та споруд ДК 018-200, та з метою уникнення неправильного оподаткування податком на нерухомість на 2019 рік.

Тому підприємство, яке відповідно до Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно реєстрацію права власності має у власності «Об’єкт нерухомого майна: нежитлове приміщення» має отримати експертний висновок щодо приналежності інвентарно описаних об’єктів нерухомості до певного класу будівель за Класифікатором та включити отриману класифікацію до записів реєстру майнових прав.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»