• Посилання скопійовано

Запрацював новий порядок розподілу надходжень акцизу з пального

Частина акцизу з виробленого в Україні та імпортованого пального зараховуватиметься до місцевого бюджету

Запрацював новий порядок розподілу надходжень акцизу з пального

ДФС в Одеській області повідомляє, що  30.03.2019 набрала чинності постанова КМУ від 27.03.2019 р. №259 (далі – Постанова №259), якою затверджено Порядок зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2019 році (далі – Порядок).

Порядок затверджено відповідно до п. 43-1 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України і він визначає механізм зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2019 році.

Постанову №259 опубліковано в офіційному виданні «Урядовий кур’єр» від 30.03.2019 р. №62 і вона набрала чинності 30.03.2019.

Джерело: ДФС в Одеській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»