• Посилання скопійовано

Міська рада Ужгороду звільнила підприємців від податків за грудень

Міськрада дозволила не сплачувати єдиний податок у грудні. Малий та середній бізнес також звільнили від сплати земельного податку та оренди комунального майна

Міська рада Ужгороду звільнила підприємців від податків за грудень

Міська рада Ужгорода вирішила звільнити від податків місцевих підприємців, яким уряд заборонив працювати під час карантину вихідного дня. Зокрема, підприємців І та II груп звільнили від сплати єдиного податку.

Про це повідомив мер Ужгорода Богдан Андріїв у Facebook. Розповідає РБК-Україна.

Міськрада дозволила не сплачувати єдиний податок у грудні. Малий та середній бізнес також звільнили від сплати земельного податку та оренди комунального майна.

"До кінця карантину відновили дію рішення міськради - про звільнення від сплати за комунальне майно для літніх терас кафе та ресторанів. Сподіваюся, ці рішення допоможуть нашим підприємцям "утриматися на плаву" в ці нелегкі для всього світу місяці пандемії", - додав він.

Крім того, міськрада звернулася до уряду з проханням звільнити цю категорію бізнесу від сплати єдиного соціального внеску (ЄСВ) за себе і за найманих працівників.

Нагадаємо, сьогодні депутати відмовилися підтримати звернення до Кабміну з рекомендацією скасувати карантин вихідного дня.

Водночас парламент зобов'язав уряд завчасно попереджати про введення карантинних обмежень. Кабмін повинен попереджати про обмеження за тиждень до їх введення.

 

Від редакції: зауважимо, що наразі не опубліковано на сайті місцевої влади відповідного рішення. Про це повідомимо додатково.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»