• Посилання скопійовано

29 липня – граничний термін сплати юрособами внесків з податку на нерухоме майно та транспортного податку за ІІ квартал

29 липня 2021 року є граничним терміном сплати юридичними особами авансових внесків з податку на нерухоме майно та транспортного податку за ІІ квартал

29 липня – граничний термін сплати юрособами внесків з податку на нерухоме майно та транспортного податку за ІІ квартал

ДПС у м. Києві нагадує, що 29 липня 2021 року є останнім днем сплати юридичними особами авансових внесків за ІІ квартал 2021 року з:

  • податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;
  • транспортного податку.

Нагадуємо, що податкове зобов’язання з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за звітний рік сплачується юридичними особами авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом (пп. 266.10.1 ПКУ).

Транспортний податок сплачується юридичними особами авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом (пп. 267.8.1 ПКУ).

Тобто, граничним терміном сплати юридичними особами податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та транспортного податку є саме 29 число місяця, що наступає за звітним кварталом.

Але через карантин фінштрафів за несплату в строк цих податків не буде.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»