• Посилання скопійовано

Орендовані приміщення, на яких працюють працівники, розташовані окремо від підприємства: куди сплачувати ПДФО?

ДФС розповіла про сплату ПДФО із зарплати найманих працівників, які працюють на орендованих об'єктах нерухомості, територіально розташованих не за основним місцем обліку платника податків, які є складовою частиною підприємства, але не мають статусу відокремленого структурного підрозділу та не уповноважені сплачувати податки

Орендовані приміщення, на яких працюють працівники, розташовані окремо від підприємства: куди сплачувати ПДФО?

ДФС у Чернігівській області у листі від 17.08.2017 р. №1635/ІПК/25-01-13-06-09 роз'яснила: якщо платник податку має власні та/або орендовані приміщення (будівлі) у різних регіонах, в яких працюють та отримують заробітну плату наймані працівники, то платник податку зобов'язаний стати на облік як платник окремих видів податків.

Відповідно він повинен перераховувати ПДФО із доходів у вигляді заробітної плати до відповідного бюджету за місцезнаходженням (розташуванням) таких приміщень (неосновне місце обліку) на рахунки, відкриті в органах Державної казначейської служби України.

Про те, як сплачувати ЄСВ за відокремлений підрозділ, читайте тут>>

Також про сплату ЄСВ, ПДФО та військового збору за відокремлений підрозділ ми писали тут.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»