• Посилання скопійовано

Працівники працюють дистанційно: куди сплачувати ПДФО?

При дистанційному режимі роботи працівників юридична особа як податковий агент сплачує ПДФО до відповідного бюджету за своїм місцезнаходженням

Працівники працюють дистанційно: куди сплачувати ПДФО?

Податківці у ІПК від від 08.07.2021 р. №2688/ІПК/20-40-24-04-10 вказали, якщо у товариства відсутні в інших регіонах відокремлені підрозділи та/або власне чи орендоване майно, об'єкти оподаткування або об'єкти, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (неосновне місце обліку), ПДФО із заробітної плати працівників, які здійснюють трудові обов'язки за місцем свого проживання, яке не співпадає із місцезнаходженням юридичної особи, сплачується таким підприємством (податковим агентом) до місцевого бюджету за його місцезнаходженням незалежно від місця проживання таких працівників.

Тож при дистанційному режимі роботи працівників юридична особа як податковий агент сплачує ПДФО до відповідного бюджету за своїм місцезнаходженням.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Рубрика: Оподаткування/ПДФО

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДФО»