• Посилання скопійовано

Витрати на новорічне оформлення офісу не включаються до складу податкових витрат

ПДВ, сплачений платниками при придбанні новорічних прикрас для святкового оформлення офісу, робочих приміщень, території, до складу податкового кредиту не включається

Витрати на новорічне оформлення офісу не включаються до складу податкових витрат

У зв'язку з наближенням Новорічних та різдвяних свят Державна податкова інспекція у м. Полтаві нагадує, що за правилами Податкового кодексу для підприємств, основною діяльністю яких не є організація прийомів, презентацій і свят за замовленням та за рахунок інших осіб, сума коштів, витрачена на придбання різноманітних прикрас для святкового оформлення офісних приміщень, не включається до складу податкових витрат, оскільки ці витрати не пов’язані з веденням господарської діяльності.

Водночас придбати різноманітні прикраси можливо за рахунок інших джерел, зокрема за рахунок чистого прибутку підприємства.

ПДВ, сплачений платниками при придбанні новорічних прикрас (мішури, ялинки, гірлянд тощо) для святкового оформлення офісу, робочих приміщень, території, до складу податкового кредиту не включається.

Джерело: ДФС у Полтавській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»