• Посилання скопійовано

Як встановити код УКТ ЗЕД для власновиробленої сільгосппродукції

У разі необхідності визначення відповідності власновиробленої сільгосппродукції відповідному коду УКТ ЗЕД суб’єкт спецрежиму має можливість отримати висновок від ТПП України або НДІ судових експертиз

Як встановити код УКТ ЗЕД  для власновиробленої сільгосппродукції

ДФС у Полтавській області у листі від 06.02.2017 р. №590/10/16-31-12-01-34 роз'яснила: у разі необхідності визначення відповідності власновиробленої сільськогосподарської продукції відповідному коду товарної класифікації згідно з УКТ ЗЕД для правильного відображення обсягів постачання таких товарів у декларації з ПДВ та її додатках суб’єкт спеціального режиму оподаткування має можливість отримати висновок:

  • від Торгово-промислової палати України (її регіональних відділень)
  • або науково-дослідного інституту судових експертиз.

При цьому, якщо суб’єктом спеціального режиму оподаткування здійснюються операції з вивезення власновиробленої сільськогосподарської продукції за межі митної території України у митному режимі експорту, то така продукція підлягає митному оформленню та класифікується митними органами ДФС шляхом визначення кодів відповідно до класифікаційних групувань, зазначених в УКТ ЗЕД. 

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у Полтавській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»