• Посилання скопійовано

Мінфін про стан запуску електронного реєстру відшкодування ПДВ

Фахівці Мінфіну доопрацьовують та удосконалюють систему, адже нова форма включає набір даних, які не були передбачені в реєстрі, що діяв до 31 березня 2017 року. Тому деякі поля в реєстрі потрібно доповнити інформацією

Мінфін про стан запуску електронного реєстру відшкодування ПДВ

Мінфін повідомив, що 3 квітня на офіційному сайті оприлюднив онлайн Реєстр автоматичного відшкодування ПДВ.

Проте поки що фахівці доопрацьовують та удосконалюють систему. Адже нова форма включає набір даних, які не були передбачені в реєстрі, що діяв до 31 березня 2017 року. Тому деякі поля в реєстрі потрібно доповнити інформацією. 

Частину даних щодо заявлених сум бюджетного відшкодування з 1 лютого 2016 року по 31 березня 2017 року вже опубліковано. На даний момент завантажується інформація щодо відшкодованих сум заявлених до бюджетного відшкодування.

Мінфін продовжить повідомляти про процес запуску реєстру.

Усі новини на тему>>

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»