• Посилання скопійовано

Зупинення реєстрації ПН/РК – черговий семінар від ДФС у м. Києві

Київські податківці запрошують 26 квітня на черговий безкоштовний семінар на тему «Зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних»

Зупинення реєстрації ПН/РК – черговий семінар від ДФС у м. Києві

У зв’язку зі змінами  щодо процедури призупинення реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування  в ЄРПН та з набранням чинності постанови КМУ від 21.02.2018 р. № 117 ДФС у м. Києві заплановано проведення чергового безкоштовного семінару на тему «Зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних».

Семінар відбудеться 26 квітня 2018 року о 16-00 годині в конференц-залі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19.

Вхід до адмінбудівлі ГУ ДФС у м. Києві виключно за документами, що посвідчують особу.

Для підтвердження участі потрібно заповнити форму попередньої реєстрації за посиланням>>

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 236-16-42.

 

Звертаємо увагу, що кількість місць у залі обмежена, реєстрація учасників відкрита до заповнення зали.

Нагадаємо, що семінари на цю тему проводилися податківцями вже неодноразово. А саме: 5 квітня, 12 квітня та 19 квітня. Представник редакції «Дебету-Кредиту» побував на першому семінарі та в деталях розповів про це ось тут. Також презентаційні матеріали з семінару від ДФС дивіться ось тут і тутПісля семінарів податківці також оприлюднюють відеороз'яснення:

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»