• Посилання скопійовано

Як працюватиме ЄРПН у вихідні наприкінці червня? — офіційне повідомлення від ДФС

Як зазначають у ДФС, ЄРПН працюватиме з 8:00 до 20:00 23 та 30 червня. 28, 29 та 1 липня - вихідні дні

Як працюватиме ЄРПН у вихідні наприкінці червня? — офіційне повідомлення від ДФС

ДФС відповідно до п. 3 Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних, затвердженого постановою КМУ від 29.12.2010 р. №1246 та з урахуванням розпорядження КМУ «Про перенесення робочих днів у 2018 році» від 11.01.2018 р. № 1-р, інформує про роботу ЄРПН у червні 2018 року.

23 червня (субота) та 30 червня (субота) 2018 р. вважаються операційними днями, протягом яких здійснюватиметься прийняття від платників податку податкових накладних та/або розрахунків коригування для реєстрації в  ЄРПН. Операційний день триває з 8:00 до 20:00. Підтвердженням про прийняття податкової накладної до ЄРПН є квитанція, дата та час зафіксовані у квитанції є датою та часом надання податкової накладної в електронному вигляді до ДФС.

28 червня (четвер), 29 червня (п’ятниця) та 1 липня (неділя) 2018 року є святковими та вихідними днями, які не вважаються операційними днями та  протягом яких ЄРПН не функціонуватиме.

Беручи до уваги граничні терміни для реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування в ЄРПН, визначені ПКУ, без застосування штрафних санкцій, податківці рекомендують завчасно надсилати податкові накладні, розрахунки коригування для реєстрації в такому реєстрі з урахуванням вихідних, святкових та неробочих днів у червні 2018 року, а також тривалості операційного дня.

***

Читайте також: Графік роботи Центрів обслуговування платників у святкові та вихідні дні червня 

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»