• Посилання скопійовано

Подання Таблиці даних с/г виробниками захистить від блокування ПН

ДФСУ звертає увагу фермерів та керівників сільгосппідприємств: подання Таблиці даних платника ПДВ – можливість упередження зупинення реєстрації податкових накладних

Подання Таблиці даних с/г виробниками захистить від блокування ПН

ДФС у Миколаївській області звертає увагу фермерів та керівників сільгосппідприємств на необхідність дотримання порядку подання Таблиць даних платника ПДВ.

Відповідно до вимог Порядку №117, Таблиця даних платника податку на додану вартість подається в електронній формі засобами електронного зв’язку, визначеними ДФС, за встановленою формою, згідно з додатком 3 даного Порядку.

У Таблиці даних платника ПДВ зазначаються:

  • види економічної діяльності відповідно до Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД ДК 009:2010);
  • коди товарів згідно з УКТЗЕД, що постачаються (виготовляються) та/або отримуються платником податку;
  • коди послуг згідно з Державним класифікатором продукції та послуг (ДК 016–2010), що постачаються, виготовляються або придбаваються платником податку.

Відповідно до п. 31 Таблиця даних платника податку подається із поясненням, у якому зазначається діяльність, із можливим посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. При правильному заповненні платником Таблиці і прийнятті Комісією ДФС, у подальшому реєстрація податкових накладних із зазначеними кодами згідно УКТЗЕД/ДКПП не зупинятиметься.

Електронну форму Таблиці розміщено на офіційному суб-сайті Головного управління ДФС у Миколаївській області, за посиланням.

ДФСУ звертає увагу фермерів та керівників сільгосппідприємств: подання Таблиці даних платника ПДВ – можливість упередження зупинення реєстрації податкових накладних.

Джерело: ДФС у Миколаївській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»