• Посилання скопійовано

Зробили помилку у таблиці даних для розблокування ПН - надайте нову

Податківці розповіли, чи передбачено виправлення помилок в таблиці даних платника ПДВ

Зробили помилку у таблиці даних для розблокування ПН - надайте нову

Податківці заявили, що відповідно до п. 29 Порядку №117, платник податку має право подати до ДФС Таблицю даних платника податку за встановленою формою згідно з додатком 3 до Порядку.

Згідно з п. 32 Порядку Таблиця із поясненнями розглядається комісіями регіонального рівня протягом 5 робочих днів після дня її отримання.

Пунктом 33 Порядку визначено, що комісії регіонального рівня приймають рішення про врахування або неврахування Таблиці, яке протягом операційного дня стає доступним платнику податку в електронному кабінеті.

У рішенні про неврахування Таблиці в обов’язковому порядку зазначається причина такого неврахування (п. 34 Порядку).

Чинним законодавством не передбачено виправлення помилок у Таблиці даних платника.

Однак платник після прийняття рішення комісіями регіонального рівня про неврахування Таблиці, має право надіслати нову Таблицю з правильними даними.

***

Читайте також: 

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»