• Посилання скопійовано

Куди киянам-платникам ПДВ звертатись з питаннями щодо заблокованих ПН?

Київські податківці навели перелік номерів телефонів для консультацій з питань блокування ПН

Куди киянам-платникам ПДВ звертатись з питаннями щодо заблокованих ПН?

ДПС у м. Києві інформує, що з метою підвищення рівня обслуговування платників податків в частині надання консультацій щодо алгоритму дій при зупинені реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, в ГУ ДПС у м. Києві функціонують багатоканальні лінії «Сall-center», де за номерами телефонів платники податків мають можливість отримати інформаційно-довідкові послуги щодо алгоритму дій при зупинені реєстрації ПН/РК:

  • (044) 454-70-59,
  • (044) 454-70-11,
  • (044) 454-70-70

Крім цього, щоденно (у робочі дні) з понеділка по четвер з 17:00 до 18:00 години, у п'ятницю з 15:45 до 16:45 години фахівці ГУ ДПС у м. Києві в Центрі обслуговування платників (м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19) надають інформаційну допомогу платникам столиці у разі зупинення реєстрації їх податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»