• Посилання скопійовано

28 грудня – останній день для реєстрації ПН та РК за першу половину грудня

28 грудня 2019 року є останнім робочим днем, протягом якого будуть реєструватися ПН та РК в ЄРПН

28 грудня – останній день для реєстрації ПН та РК за першу половину грудня

Державна податкова служба України інформує, що 26 грудня 2019 року майже 6 млн. електронних документів, надісланих до ДПС, прийняті, оброблені з урахуванням алгоритмів обробки для кожного типу документу.

Наразі в штатному режимі здійснюється обробка отриманих 27 грудня 2019 року електронних документів.

Також відповідно до розпоряджень КМУ від 10.01.2019 р. №7-р «Про перенесення робочих днів у 2019 році» та від 23.10.2019 р. №995-р «Про перенесення робочих днів у 2020 році», з урахуванням повідомлення Національного банку України від 6 грудня 2019 року щодо регламенту роботи системи електронних платежів Національного банку та порядку роботи банківської системи України в період завершення звітного року, робочий день з понеділка 31 грудня 2019 року перенесено на суботу 28 грудня 2019 року.

Враховуючи зазначене, 28 грудня 2019 року є останнім робочим днем, протягом якого інформаційно-телекомунікаційні системи та електронні сервіси ДПС працюватимуть у штатному режимі та протягом якого прийматиметься до обробки звітність, а також податкові накладні та розрахунки коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Акцизні накладні та розрахунки коригування до них в Єдиному реєстрі акцизних накладних будуть реєструватися безперервно у святкові дні з 28.12.2019 по 01.01.2020.

 

Від редакції: Не забудьте поповнити рахунок СЕА ПДВ, щоб збільшити ліміт реєстрації ПН/РК до потрібної суми. Нагадуємо, що завтра, 28 грудня 2019 року тільки до 13:00 можна буде його поповнити. Проце ми писали тут.

І ще нагадуємо, що реєстраційний ліміт платника ПДВ збільшується на суму поповнення, яка надходить з його власного поточного рахунку. Кошти, які надійшли з інших рахунків платника ПДВ або через інші платіжні засоби (термінали, IBOX тощо), реєстраційний ліміт платника не збільшують. Про це ми зазначали ось тут.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»