• Посилання скопійовано

Як отримати витяг з реєстру платників ПДВ під час карантину?

Для отримання витягу з реєстру слід відправити запит за формою №1-ЗВР (код форми - j1301704) через Е-кабінет

Як отримати витяг з реєстру платників ПДВ під час карантину?

Офіс ВПП ДПС нагадує, що на період дії карантину просимо всі заяви та реєстраційні документи подавати виключно в електронному вигляді. Зокрема, запит про отримання витягу з реєстру платників ПДВ за формою №1-ЗВР (код форми - j 1301704) подавати засобами Електронного кабінету або будь-яким іншим програмним забезпеченням, що використовується для подання звітності, та під час заповнення запиту обирати спосіб отримання «поштою».

Звертаємо увагу, що 09.03.2020 р. набрав чинності наказ Мінфіну №30, яким розширено коло осіб, уповноважених платником ПДВ на подання до контролюючого органу запиту про отримання витягу з реєстру платників ПДВ.

Відтепер передбачено можливість подати такий запит особою, відповідальною за ведення бухгалтерського обліку.

Просимо з порозумінням поставитись до ситуації, що склалась. Будьте свідомими та зайвий раз не наражайте на небезпеку себе і оточуючих!

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»