• Посилання скопійовано

ДПС викрила «дорожню» схему ухилення від оподаткування обсягом 15 млн грн

Безтоварні оборудки коштували будівельній організації разом із фінансовими санкціями та донарахованими до сплати ПДВ та податку на прибуток майже 15 млн грн

ДПС викрила «дорожню» схему ухилення від оподаткування обсягом 15 млн грн

Податківці Херсонщини довели у суді апеляційної інстанції порушення податкового законодавства будівельною організацією.

Так, будівельна організація вигадала «дорожню» аферу, яку використовувала у фінансово-господарських операціях із підприємствами, що постачали товари, здійснювали роботи та послуги для будівництва доріг на території Київської та інших областей України. Інше підприємство - переможець тендеру на ремонт та будівництво доріг, намагаючись отримати надприбутки від обготівки державних коштів, завищувало витрати, залучаючи до схеми суб’єкти господарювання з ознаками фіктивності та транзитні підприємства. На рахунки цих підприємств перераховувались кошти за начебто надані послуги, які згодом переводились в готівку.

Такі безтоварні оборудки коштували будівельній організації разом із фінансовими санкціями та донарахованими до сплати ПДВ та податку на прибуток майже 15 млн гривень.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»