• Посилання скопійовано

Гетманцев продовжує працювати зі скаргами платників ПДВ

Cтаном на 04.02.2021 р. комітетом ВРУ з податкової політики було опрацьовано 138 звернень платників ПДВ

Гетманцев продовжує працювати зі скаргами платників ПДВ

Гетманцев у своєму профілі в Телеграм розмістив новий пост. За ним Комітет продовжує роботу зі скаргами платників податків, щодо порушень при реєстрації ПН або віднесення підприємств до ризикових.

Так, станом на 04.02.2021 р. було опрацьовано 138 звернень з яких:

  • по 57 було розблоковано реєстрацію ПН, прийнято таблиці даних платника ПДВ, виключено платника з переліку ризикових суб’єктів господарювання, виконано рішення суду;
  • по 42 питання платників будуть вирішені у випадку подання ними інформації та копій документів щодо невідповідності платника податку критеріям ризиковості, таблиць даних платників ПДВ та скарг на рішення регіональних комісій;
  • по 31 зверненню після ухвалення відповідного судового рішення, у тому числі, усунення технічної помилки, надання роз’яснення щодо порядку виконання судового рішення податкові накладні платників будуть розблоковані або ж їх буде виключено з переліку ризикових суб’єктів господарювання.
  • по 8 питаннях усі належні заходи зі сторони ДПС були виконані, однак, проблему не вирішено в силу того, що необхідно провести перевірку СГ, або ж вирішення питання знаходиться в компетенції іншого органу державної влади.

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»