• Посилання скопійовано

ДФСУ про склад доходів комісіонера при визначенні фінансового результату до оподаткування

Податківці роз'яснили, який дохід комісіонера враховувати при розрахунку критерію річного доходу з ціллю визначення права на непроведення коригування фінрезультату до оподаткування на податкові різниці

ДФСУ про склад доходів комісіонера при визначенні фінансового результату до оподаткування

ДФС у листі від 19.10.2015 №21976/6/99-99-19-02-02-15 зазначила, при розрахунку критерію річного доходу у 20 млн грн з ціллю визначення права на непроведення коригування фінансового результату до оподаткування на податкові різниці відповідно до положень пп. 134.1.1 ПКУ при здійсненні платником операцій за договором комісії суми надходжень за таким договором на користь комітента не враховуються.

У цьому випадку комісіонер включає до складу річного доходу суму комісійної винагороди, що сплачується за договором комісії.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»