• Посилання скопійовано

У Раді зареєструють законопроект про оподаткування розподіленого прибутку, - Данилюк

Міністр фінансів Олександр Данилюк під час години запитань до уряду в парламенті заявив, що найближчим часом зареєструють законопроект про оподаткування розподіленого прибутку

У Раді зареєструють законопроект про оподаткування розподіленого прибутку, - Данилюк

У ВРУ найближчим часом зареєструють законопроект про оподаткування розподіленого прибутку.

Про це сьогодні під час години запитань до уряду в парламенті заявив міністр фінансів Олександр Данилюк, передає РБК-Україна.

"Законопроект розроблений, був представлений і схвалений урядом. Була зустріч президента і прем'єра з бізнесом, де цей закон був представлений. Зараз його ініціює або президент, або уряд, тому що є підтримка і президента, і уряду", - заявив Данилюк. Міністр зазначив, що всі сигнали про переваги відповідної моделі оподаткування вже були спрямовані як з боку уряду, так й від глави держави.

 

***

Нагадаємо, 4 жовтня Кабмін підтримав законопроект про введення податку на виведений капітал. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман підкреслив, що це дуже важливий документ, який напрацьований Мінфіном та експертами.

Докладніше щодо податку на виведений капітал ми писали тут:

Усі новини на тему>>

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»