• Посилання скопійовано

Прийняти закон про податок на виведений капітал потрібно ще до виборів – Порошенко

Президент закликає Раду прийняти закон про податок на виведений капітал. Також він виступив за створення Нацбюро фінрозслідувань

Прийняти закон про податок на виведений капітал потрібно ще до виборів – Порошенко

Верховна рада України повинна прийняти закон про податок на виведений капітал. Про це в ході щорічного послання Верховній раді 20 вересня заявив президент Петро Порошенко, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, прийняти закон про податок на виведений капітал потрібно ще до виборів. Порошенко зазначив, що даний закон підтримує українського виробника.

"Закон про концесію, закон про процедуру банкрутства, закон про бізнес-омбудсмена, про посилення відповідальності працівників контролюючих органів. Нарешті, дуже важливий законопроект про Національне бюро фінансових розслідувань", - підкреслив президент.

Нагадаємо, 5 липня в Раді з'явився президентський законопроект про податок на виведений капітал. Порошенко визначив даний проект як невідкладний.

У той же час прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що введення податку на виведений капітал може призвести до втрат бюджету.

"Податок на виведений капітал - ідея хороша, але дуже важливо, щоб вона була розрахована так, щоб ми не отримали певної фінансової кризи", - заявив Гройсман.

***

Читайте також:

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»