• Посилання скопійовано

Порошенко ініціює розгляд законопроекту про податок на виведений капітал

Петро Порошенко має намір запропонувати депутатам ВРУ повернутися до розгляду законопроекту про податок на виведений капітал

Порошенко ініціює розгляд законопроекту про податок на виведений капітал

Президент України Петро Порошенко має намір запропонувати народним депутатам повернутися до розгляду законопроектів про податок на виведений капітал і створення Національного бюро фінансових розслідувань.

«Заявляю, що після повернення народних депутатів із виборчих перегонів до зали Верховної Ради пропонуватиму повернутися до законопроекту про податок на виведений капітал як ключового джерела для внутрішніх інвестицій», - заявив П.Порошенко на 15-й щорічній інвестиційній конференції Dragon Capital у вівторок у Києві.

Він також вважає, що необхідно дати чесні відповіді на запитання про цивілізований ринок землі, «відсутність якого є ще більшою плямою для зростання економіки, ніж корупція», про продовження боротьби з корупцією і про приватизацію роздутого сектора економіки.

«До речі, скористаюся найпершою можливістю, щоб законопроект про створення Національного бюро фінансових розслідувань парламент проголосував найближчим часом», - наголосив П.Порошенко.

***

Читайте також: 

Усі новини на тему>>

Джерело: Інтерфакс-Україна

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»