• Посилання скопійовано

5 вересня податківці проведуть гарячу лінію з питань ТЦУ

5 вересня 2019 року з 14.00 до 16.00 податківці у редакції «Вісника» проведуть «гарячу» телефонну лінію на тему «ТЦУ: звітування про контрольовані операції»

5 вересня податківці проведуть гарячу лінію з питань ТЦУ

«Вісник. Офіційно про податки»

На запитання платників відповідатиме Ірина СИВОЛАП – заступник начальника Управління – начальник відділу методології перевірок Управління методології та правового супроводження Департаменту трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування ДФС України.

Свої запитання ви можете поставити за номером «гарячої» телефонної лінії – (044) 501-06-42 або залишити на сайті за посиланням: http://www.visnuk.com.ua/uk/faq/445#form

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»