• Посилання скопійовано

Увага! Нові реквізити для сплати податку на прибуток великими платниками податків

Офіс великих платників податків оприлюднив нові реквізити рахунків для сплати податку на прибуток за стандартом IBAN

Увага! Нові реквізити для сплати податку на прибуток великими платниками податків

Офіс великих платників податків ДПС повідомляє, що в зв’язку із запровадження міжнародного номера банківського рахунка (IBAN) та зміни з 01.10.2019 реквізитів бюджетних рахунків, територіальними органами Державної казначейської служби України надано Офісу великих платників податків ДПС перелік реквізитів нових рахунків для зарахування податку на прибуток великими платниками, відкритих Державною казначейською Службою України відповідно до вимог стандартів IBAN у розрізі 24 адміністративно-територіальних одиниць України (областей).

Звертаємо увагу, що у разі коли місцезнаходження платника податків (юридична адреса) не співпадає з місцем податкового обліку в Офісі великих платників податків ДПС (м. Київ), сплата податку на прибуток підприємств повинна здійснюватися платниками податків за місцем знаходження платника, тобто на бюджетні рахунки відкриті на ім’я Головних управлінь Державної казначейської служби України в областях з ознакою в структурі рахунку «9» (великі платники податків).

З рахунками можна ознайомитись за посиланням>>>

***

Читайте також:

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»