• Посилання скопійовано

Викрито заниження сплати податку на прибуток на 56,7 млн грн

Викрито суб’єкта господарювання, який занизив сплату податку на прибуток на 56,7 млн гривень

Викрито заниження сплати податку на прибуток на 56,7 млн грн

Податківцями в Івано-Франківській області здійснено відпрацювання податкової інформації суб’єкта господарської діяльності щодо проведення експортних операції (горіх волоський та інші продукти), фактурна вартість яких становила майже 315 млн гривень.

Фахівці підрозділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС в Івано-Франківській області з’ясували, що товариством не проведено реєстрацію як платника податку на додану вартість та не подано податкові декларації з податку на додану вартість, податку на прибуток та фінансову звітність до контролюючого органу ДПС.

Внаслідок цього товариством занижено податок на прибуток за ставкою 18% на загальну суму 56,7 млн гривень.

Матеріали передані до ГУ ДФС в Івано-Франківській області для прийняття рішення в порядку ст. 214 КПКУ.

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»