• Посилання скопійовано

У Луганську затвердили нові ставки єдиного податку

12 січня на сесії Луганської міської ради депутати затвердили ставки єдиного податку для підприємців. Згідно з рішенням депутатів, для першої групи платників єдиного податку встановлено ставку — 10% від розміру мінімальної заробітної плати (на 1 січня 2012 року — 1073 грн). Зокрема, така ставка встановлюється для фізичних осіб ? підприємців, які здійснюють роздрібну торгівлю виключно товарів з торгових місць на ринках, та підприємців, які надають побутові послуги населенню.

Для другої групи підприємців ставка — 20% від мінімальної заробітної плати. До цієї категорії належать фізичні особи ? підприємці, які здійснюють виробництво та/або продаж товарів; підприємці, які працюють у сфері ресторанного бізнесу, а також ті, які здійснюють діяльність з надання послуг, у тому числі побутових.

 

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»