• Посилання скопійовано

Янукович доручив вчасно реєструвати

Президент України Віктор Янукович доручив голові Державної податкової служби Олександру Клименкові забезпечити максимально сприятливі умови для переходу підприємців, які були платниками єдиного або фіксованого податку, на спрощену систему оподаткування, згідно зі змінами до Податкового кодексу, внесеними в 2011 році, пише Сегодня.

"Державна податкова служба повинна забезпечити своєчасну реєстрацію суб’єктів господарювання, які виявили бажання з початку 2012 року перейти на спрощену систему оподаткування", - повідомляє прес-служба президента.

Згідно зі змінами до Податкового кодексу, підприємці, які були платниками єдиного або фіксованого податку, для переходу на спрощену систему оподаткування повинні подати відповідну заяву до 25 січня 2012 року.

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»